Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Benefietdiner

23 november 2018 om19:00 - 24 november 2018 om01:00

23 november is hét moment waar wij als commissie en u waarschijnlijk ook naar hebben uitgekeken: het benefietdiner 2018!

De avond zal beginnen om 19 uur, u wordt dan verwacht op onze prachtige locatie: de Jaargetijden. Wij zullen u hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje. De avond zal vlot beginnen met een heerlijk walking diner, geheel verzorgd door de Jaargetijden. Het diner en de daarbij behorende drankjes zitten bij de prijs inbegrepen.

Rond 21 uur zullen we starten met onze unieke live veiling, waar veel verassende, leuke en prachtige veilingstukken worden gepresenteerd.

Gedurende het eten kunt u genieten van een rustige achtergrondmuziek . Rond 22 uur gaat het feest los en kan er gezellig onder het mom van nog een drankje genoten worden van wat hitjes voor op de dansvloer, gedraaid door Rob Rolefes.  

 

Tijd: 19:00-1:00
Locatie: de Jaargetijden
Dresscode: gala, Great Gatsby

Hieronder kunt u zich aanmelden. Als u nog vragen heeft over de avond kunt u altijd contact opnemen met ons via: benefiet@mst.nl

* De mensen die meegeholpen hebben met collecteren kunnen hieronder de optie “Coassistent – meegeholpen met collecteren” kiezen. 

** Bent u een introducee, vul dan bij “functie” de functie in van de persoon waarmee u naar het benefietdiner komt.

 

Helaas, die inschrijving is gesloten. Wilt u zich alsnog heel graag inschrijven voor het benefietdiner op 23 november, mail dan naar benefiet@mst.nl. Wellicht is er nog een plaatjes voor u vrij.

Gegevens

Begin:
23 november 2018 om19:00
Einde:
24 november 2018 om01:00

Locatie

de Jaargetijden
Enschede, + Google Maps