Zonnebril Ray-Ban Aviator Liteforce van Danel Optiek t.w.v. €150,-

Danel Optiek zet de wereld op scherp

Op de hoek van de Oude Markt is Danel Optiek en Optometrieal sinds 1998 gevestigd. Een mooie plek op het gezelligste plein van Enschede. Op de begane grond hangt een grote collectie brillen; een lust voor het oog. Op de eerste etage vindt u de brillen voor kinderen en de praktijk van de Optometrie.Hier is ook het lab, waar we de brillenglazen slijpen, maken en controleren.

Danel Optiek en Optometrie, een zelfstandige speciaalzaak voor vakkundige oogmetingen door Optometristen, Opticiens en Contactlensspecialisten èn een weergaloos brillenassortiment onder één dak.

Voor ons zijn service, goede oogmetingen, vakbekwaamheid èn keuze – heel veel keuze– de pijlers van onze zaak. Daarom hebben we klanten uit de hele regio en ver daarbuiten.

Kom gerust eens langs! We laten u graag ervaren hoe belangrijk uw kijkplezier voor ons is.

 

De Zonnebril Ray-Ban Aviator Liteforce van Danel Optiek is deel van de laatste Ray-Ban collectie, zorgvuldig gemaakt voor dames en heren. Dit elegante omrand model weerspiegelt de nieuwste trends in hedendaagse designer oogmode en haar piloot-vorm maakt deze Ray-Ban de perfecte keuze speciaal voor ronde, ovale, vierkante gezichten.

Het materiaal gebruikt voor het montuur is lichtgewicht kunststof, zorgt voor optimale zekerheid en bestendigheid. De glazen zijn ontwikkeld om voor 100% schadelijke UV-straling te blokkeren.

Danel Optiek – Oude Markt 7 te Enschede

053 – 4 32 52 60 / www.daneloptiek.nl