Spelletjespakket van Boekhandel Broekhuis

Verschillende spelletjes en puzzels in een pakket verzorgd vanuit Boekhandel Broekhuis. 

Bloom Your Own Way – 1000 stukjes puzzel

Wie houdt er nou niet van puzzelen? Dit leuke tafelspel met exclusieve illustraties stimuleert de verbeelding en zorgt voor urenlang speelplezier in huis. 

Memory – Thé Tjong-Khing

Memory-spel met plaatjes uit de sprookjesboeken van Thé Tjong-Khing. Thé Tjong-Khing werd geboren te Purworejo, in het toenmalige Nederlands-Indië in een grote Chinese familie. Als kind tekende hij met krijtjes op een schoolbord in het ouderlijk huis en hij las graag de Tarzan-boeken van Edgar Rice Burroughs. Hij kwam in 1956 naar Nederland en begon al snel als tekenaar bij Toonder Studio’s. Thé won driemaal het Gouden Penseel (1978, 1985 en 2003) en won in 2005 de Woutertje Pieterse Prijs voor zijn boek Waar is de taart?, een prentenboek zonder tekst; het eerste boek dat hij geheel zelf zowel schreef als tekende. Hiervoor won hij in 2005 ook het Zilveren Penseel. In 2010 kreeg hij van de Stichting PC Hooft-prijs de Max Velthuijs-prijs voor zijn oeuvre.

Hotdogs A-Z – 1000 stukjes puzzel

Puzzel die een spelende hondjes laat zien die allemaal een letter van het alfabet representeren. Een erg leuke en opvallende puzzel. 

Warhammer

Warhammer 40.000 (uitgesproken als Warhammer 40k) van Games Workshop is het meest populaire miniature wargaming spel ter wereld. Het spel speelt zich af in de verre toekomst, wanneer de stagnerende menselijke beschaving in een strijd verwikkeld raakt met Chaos en de Aliens. Het menselijke imperium is strijdbelust en dat voorspelt weinig goeds – een bloedige strijd is het enige mogelijke scenario. Er zijn drie sets toegevoegd in dit spellenpakket! 

Warhammer 40.000 – Recruit edition: Starter set

[https://www.spelhuis.be/Warhammer-40,000-Recruit-Edition# ]

Deze Recruit Edition Starter Set is speciaal ontworpen voor nieuwe spelers die Warhammer 40.000 nog nooit hebben geprobeerd. De Recruit Editie de ideale manier om je tenen te dopen in de spannende wereld van de gevechten in het 41e Millennium. Deze box bevat alles wat je nodig hebt om Warhammer 40.000 met 2 spelers te kunnen spelen.

Of je nu Warhammer 40,000 wilt proberen, op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een nieuwsgierige vriend, kind of familielid of gewoon zin hebt om je Space Marines en Necrons legers te versterken, deze set is voor jou!

Verzamel je set, bouw en schilder je modellen en ontdek hoe je kunt spelen in een serie startmissies die het leren van het spel leuk maken. Als je klaar bent, is het eenvoudig om je set uit te breiden met de Elite of Command Edition!

Warhammer 40.000 – Space Marines: Primaris Redemptor Dreadnought

Warhammer 40.000 (uitgesproken als Warhammer 40k) van Games Workshop is het meest populaire miniature wargaming spel ter wereld. Het spel speelt zich af in de verre toekomst, wanneer de stagnerende menselijke beschaving in een strijd verwikkeld raakt met Chaos en de Aliens. Het menselijke imperium is strijdbelust en dat voorspelt weinig goeds – een bloedige strijd is het enige mogelijke scenario.

Warhammer Age of Sigmar – Stormcast Eternals + Paint set

Onverschrokken krijgers van de Redeemer Conclave, de Vindicators zijn de schildmuur waarop de verwoestingskrachten zullen versplinteren. Deze set is perfect om te beginnen met het verzamelen van Stormcast Eternals te beginnen. Deze twee Vindicator-modellen, ieder met een unieke pose zijn Push-Fit en dus super makkelijk – én zonder lijm – in elkaar te zetten!

Daarnaast vind je hier een Citadel Starter Brush en zes 12ml potjes verf, in de essentiële kleuren om je Stormcast Eternals te verven, plus een Technical verf voor je bases. De kleuren verf in deze set zijn: Corax White, Leadbelcher, kantor Blue, Retributor Armour, Stirland Mud en Agrax Earthshade. 

2x doosjes bioblo’s

Tweemaal een doosje bioblo’s [https://bioblo.com/nl] blokjes en vormpjes waarmee allerlei leuke dingen mee gemaakt kunnen worden, ideaal voor creatieve kindjes! Wie zegt dat bouwstenen eruit moeten zien als gewone houten blokken? Precies. Bioblos zijn kleurrijk, ecologisch duurzaam, educatief waardevol en hebben een unieke opengewerkte honingraatvorm die zorgt voor maximale stabiliteit en tegelijkertijd de verbeelding van jong en oud weet te prikkelen.