HP Chromebook 14A-NA0050ND t.w.v. 299 euro!!

Een nieuwe HP Chromebook 14A-NA0050ND t.w.v. 299 euro!!
Werk en vrije tijd komen samen in de nieuwe HP Chromebook. Met je laptop comfortabel op schoot zit je front row bij al je favoriete films en series dankzij het fraaie hd-display met smalle randen en speakers die zijn afgestemd door de audio-experts van B&O. Ervaar werk en vrije tijd anders met de naadloze integratie van je favoriete Chrome browser, altijd veilig en up-to-date, en toegang tot een ruime selectie aan apps in de Google Play Store. Profiteer van zeer snelle prestaties met een Intel-processor, ruime opslagmogelijkheden en een lange accuwerktijd die je helpt alles af te krijgen. Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent. Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent. De multi-touch touchpad ondersteunt bewegingen met vier vingers en laat je met een simpele aanraking scrollen, zoomen en navigeren. Dit krijg je erbij:
1x Adapter, 1x Netsnoer, 1x Handleiding

Toerkajak Tahe Ouassou 1-persoons oranje

Ga op avontuur met deze prachtige kajak. Deze kajak is voor de beginnende kajakker die tochtjes wil maken op zee (max. 300 m uit de kust – Frankrijk) of op een meer. Leuk en toegankelijk voor wie wil leren kajakken. De Ouassou is erg wendbaar en gemakkelijk te besturen op lage golven of rivieren (max. tot klasse 2). Twv 294,99 euro!!!!

Lengte: 260 cm, breedte: 78 cm, gewicht: 21 kg, maximaal draagvermogen: 110 kg.

Ter beschikking gesteld voor Decathlon. De gelukkige winnaar kan de Kajak ophalen bij de Decathlon Enschede.

Waardecheque voor een fiscale scan van Jongbloed Fiscaal Juristen t.w.v. 2000 euro!

Jongbloed Fiscaal Juristen voeren fiscale scans uit voor ondernemers om te beoordelen of zij belasting kunnen besparen. De fiscale scan geeft u overzicht van de mogelijkheden binnen een bedrijf waaronder midden- en kleinbedrijven en zelfstandige beroepen (zoals advocaten, chirurgen, huisartsen, etc.).
Er wordt een beoordeling van het bedrijf en van de positie van de ondernemer gemaakt en daarbij wordt er op diverse fiscale mogelijkheden getoetst. Op basis hiervan wordt een risico-inventarisatie en een opstelling van de mogelijkheden gemaakt. Kijk voor meer informatie op: https://www.jongbloed-fiscaaljuristen.nl/kantoor/werkzaamheden/fiscale_scan/
Aangeboden door: Jongbloed Fiscaal Juristen.

Speciaalbierpakket van Jongbloed Fiscaal Juristen

Vier heerlijke speciaalbieren bestaande uit:
– Jongbloed belasting paradijs 44cl (blond)
– Jongbloed vakantiedag 33cl (zomerbier)
– Jongbloed Box 3 33cl (tripel)
– Jongbloed belastingparadijs blond 50cl
Aangeboden door: Jongbloed Fiscaal Juristen.

Fles wijn Domaine de la Monette

Ben jij ook een wijnliefhebber? Probeer deze 1.5 liter fles Domaine de la Monette, Mercurey 2018. Grand vin de Bourgogne. Er zit ook nog eens een kurkentrekker, een stoffen tas en wijn notitieboekje bij! Aangeboden door: Medoc.

Fles wijn Domaine de la Monette

Ben jij ook een wijnliefhebber? Probeer deze 1.5 liter fles Domaine de la Monette, Mercurey 2018. Grand vin de Bourgogne. Er zit ook nog eens een kurkentrekker, een stoffen tas en wijn notitieboekje bij! Aangeboden door: Medoc.

Emozioni armband

Prachtige Emozioni armband Rosé Verguld ongeveer t.w.v. €50. De armband is gemaakt van RVS. Aangeboden door: Juwelier Koelink.

Aangeklede lezing Bibliotheek Enschede

Geniet van een aangeklede lezing naar keuze van Bibliotheek Enschede voor 2 personen!. Dit is inclusief hapje/drankje verzorgd door STOET Lunchcafé. Aangeboden door: Bibliotheek Enschede.

VIP arrangement Military Boekelo

Military Boekelo – Enschede is één van de grootste paarden topsportevenementen van heel Nederland! Middenin de Crosscountry bij dé toplocatie, de alom bekende ‘waterbak’ is een stijlvol VIP paviljoen met exclusief terras ingericht. Hier heeft u niet alleen een fantastisch uitzicht op de hindernis, maar kunt u ook de hele dag genieten van exquise hapjes en drankjes. Er wordt 1x een VIP arrangement voor de zaterdag (9 oktober 2021) voor 2 personen in de CCI Lounge op het hoofdterrein aangeboden t.w.v. €220. Aangeboden door: Military Boekelo – Enschede

Twee entreekaarten voor het Rijksmuseum

Een historisch museum waar altijd iets nieuws te ontdekken is. Het Rijksmuseum kijkt met de blik van nu naar de kunst van toen. Zo verzeker je jezelf steeds weer van een bijzonder bezoek. Bied nu op twee entreekaarten voor het Rijksmuseum t.w.v. €40. Aangeboden door: Rijksmuseum.