Startplek 1/8e UT-Triathlon 14 mei 2023

Op 14 mei 2023 vindt de 37e UT-Triathlon plaats! Als u biedt op dit veilingstuk en wint, dan kunt u straks starten aan de 1/8e triathlon! De achtste triathlon is al jaren onderdeel van het programma van de UT-Triathlon en de meest populaire afstand. Er wordt 500 m gezwommen in het buitenbad op de Universiteit Twente, er worden 5 rondes van 3.8 km gefietst en er wordt 5 km gelopen.

FC Twente shirt gesigneerd door Pröpper

Ben jij een trouwe supporter van FC Twente? Bied dan nu op dit gesigneerde shirt van aanvoerder Robin Pröpper! Het betreft een thuisshirt van seizoen 2022-2023 in maat M. 

Fashion items van Guts & Gusto

De van oorsprong Twentse modewinkel Guts & Gusto is een online en offline shop met fashion, schoenen en accessoires voor vrouwen. In de afgelopen jaren hebben zij winkels geopend in onder andere Rotterdam, Utrecht, Groningen en natuurlijk Enschede! Dit pakketje bevat een toilettas, portemonnee, haarclip en armband.

Zie de webshop van Guts & Gusto als je meer wil shoppen: www.gutsgusto.com/nl

 

Boekenpakket fotografie van boekhandel Broekhuis

4 fotografieboeken van Könemann: Canada, France, Croatia & Montenegro, South Pacific

4 delen uit de Könemann fotoboekenserie, per stuk €40,-. Hieronder de omschrijving van één van de vier boeken: Canada borders the United States to the south and the Arctic Circle to the north. This results in a landscape diversity with endless forest areas in the south and ice and rock areas in the north, beyond the Arctic tree line. In more than 500 pictures, this volume shows the multifaceted wilderness of Canada. These include the Banff National Park in the Rocky Mountains, famous for its numerous lakes, and Niagara Falls on the border with the United States. The metropolises like Toronto, Vancouver on the west coast, as well as the French-speaking cities Montreal or Quebec, and the capital, Ottawa, are also included.

Pocketboek Acute geneeskunde

De pocket Acute geneeskunde van Compendium is bedoeld als houvast voor a(n)ios die op het punt staan om hun eerste diensten te gaan draaien, of die tijdens deze diensten af en toe extra informatie nodig hebben of iets willen checken. 

– Perfect ter voorbereiding op je eerste dienst;

– Gebaseerd op onze vijfdelige boekenreeks, aangevuld met adviezen van collega a(n)ios, medisch specialisten en verpleegkundigen;

– Al 8.000 zorgprofessionals (in spé) hebben deze pocket op zak.

Voor meer informatie: https://compendiumgeneeskunde.nl/Gesigneerde autobiografie wielrenner Hennie Kuiper

De autobiografie van Hendrikus Andreas (Hennie) Kuiper, van handtekening voorzien. Hij is een voormalig Nederlands wielrenner uit Noord Deurningen, die als professional actief was van 1973-1988. Daarna is hij tot en met 1996 ploegleider geweest. Zijn erelijst is imposant: in 1972 werd hij Olympisch Kampioen op de weg en in 1975 wereldkampioen. Hij won onder meer twee keer (1977 en 1978) de Tour etappe naar Alpe d’Huez en werd twee keer tweede in het eindklassement van de Tour. Opvallend detail is dat hij geen enkele dag de gele trui heeft gedragen. Kuiper richtte zich aanvankelijk op de grote rondes, maar ontpopte zich in de tweede helft van zijn carrière als winnaar van grote klassiekers. Hij is nog steeds de enige Nederlander die de vier topklassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en de Ronde van Lombardije op zijn naam wist te schrijven.

Escaperoom voor 8 personen in Delden

De Weijenborg in Delden is zijn dé toonaangevende escape specialist van Overijssel met vele verschillende escape variaties, zowel indoor als outdoor. Er zijn spannende thema’s en diverse moeilijkheidsgraden. Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de escape room vinden? Je adrenaline stijgt tot grote hoogte! Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Samenwerking is het belangrijkst tijdens deze leuke teambuilding activiteit. Deze voucher kan ingezet worden voor een escaperoom voor 8 personen, waarbij gekozen kan worden uit de volgende kamers: 

  • De outdoor escape de Moordaanslag
  • De Russische Goudtrein
  • Café René
  • Huttenkloas

Vliegen boven Enschede en omgeving

Anderhalf uur vliegen boven Enschede en omgeving met de oom van een commissiegenoot van de Benefietcommissie. Het vertrek is vanaf vliegveld Enschede met een Cessna 172 (klein vliegtuig met in totaal 4 zitplaatsen). Het landen is uiteraard ook weer op vliegveld Enschede. Er kunnen drie passagiers mee. Tijdstip en datum is in overleg, voorwaarden zijn dat het ergens dit jaar is op een dag dat het goed vliegweer is. 

Een handgemaakte trui naar keuze van F I S wear

Thomas Fiselier, tukker in hart en nieren, werkt als persoonlijk begeleider met licht verstandelijk beperkten (LVB’ers) en maakt daarnaast samen met deze doelgroep handgemaakte truien. Zijn missie en doel: de jongeren (LVB’ers) waar hij dagelijks mee werkt te betrekken in het proces. “Als de huidige wereld soms al te snel gaat voor mij, hoe zal het dan voor hen moeten voelen?”. Er zit charme in de tijd nemen om dingen zelf te maken.
F I S wear is op missie om deze jongeren werkgelegenheid te bieden, maar vooral om samen met elkaar waardevolle avonturen te beleven door samen de voldoening van de creatie en het maakproces van de truien te delen. 

Zie www.fiswear.com

Twee tickets voor Museum de fundatie of Kasteel het Nijenhuis

Dit veilingitem betreft twee toegangstickets tot museum de fundatie of Kasteel het Nijenhuis (onderdeel van Museum de Fundatie).

Museum de Fundatie bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. De collectie en tentoonstellingen zijn te zien op twee locaties: Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin bij Heino en Museum de Fundatie in Zwolle. De winnaars van de twee vrijkaarten t.w.v. €30 kunnen zelf kiezen welke locatie ze willen bezoeken. De kaarten zijn geldig t/m 31 december 2023. 

Voor meer informatie, zie de website: https://www.museumdefundatie.nl/nl/kasteel-het-nijenhuis-2/